Skip to main content
programacio
Portada ca

·Agència de Disseny Web
·Màrqueting Digital
·Organització empresarial

webs i apps

Webs i Apps

marqueting

Màrqueting

empresarial

Gestió Empresa

disseny gràfic

Disseny Gràfic

disseny web i apps

DISSENY WEB I APPS

Wordpress & Joomla

Desenvolupem pàgines web autoadministrables i personalitzem el disseny al teu gust, i al mateix temps, tenim en compte tots els detalls de funcionament i eficiència que avui en dia no es tenen massa en compte.

Obtenen un bon posicionament en recerques a Google i augmenten el nombre de visites. S'ofereix una molt bona experiència i comoditat a l'usuari que navega pel lloc web. T'oferim un lloc web totalment administrable a un preu molt assequible. 

Fes triomfar el teu negoci amb nosaltres!


marqueting digital

MÀRQUETING ONLINE

POSICIONAMENT SEO · SEM

Quan comencem a dissenyar una pàgina web, al principi, només percebi'm l'estructura visual i gràfica, i per això, només aconseguirem tenir un lloc web que ningú sabrà que existeix en el mercat, és a dir, cap client potencial sabrà que el teu negoci existeix. No obtindrem cap resultat si no es treballa el posicionament i afegim programació per tenir millors resultats de recerca que et permetin destacar entre la competència.

El nostre equip millorarà la posició de la teva web a través de SEO en els resultats de recerca realitzats a Google i augmentarà la visibilitat de la teva empresa a partir d'actuacions SEM de màrqueting.


gestió empresarial

GESTIÓ EMPRESARIAL

INTEGRACIÓ AMB ODOO · SOFTWARE DELSOL

Dissenyem i desenvolupem solucions integrals per la teva organització empresarial, en els camps de facturació, comptabilitat, control de personal i assessorament fiscal. Tenim totes les eines necessàries per optimitzar al màxim el temps en la gestió empresarial, d'aquesta manera, tindràs sempre a temps real l'estat actual de l'empresa.

Realitzem tramitacions de certificats digitals jurídics i de particulars, Seguretat social, Agència tributària, entre altres. 

I si ho necessites, oferim serveis de gestió de facturació, comptabilitat i laboral, perquè tu no hagis de preocupar-te de res, i també, disposem del millor equip d'assessors fiscals per resoldre qualsevol dubte en relació amb l'empresa.

Despreocupa't de l'organització del teu negoci, nosaltres ho fem!


disseny gràfic

DISSENY GRÀFIC

Material corporatiu

El nostre equip de professionals de disseny podrà elaborar, si ho necessites, el teu logotip d'empresa o marca en format .svg o .png, flyers per publicitar el teu negoci a través del porta a porta, targetes de visita per presentar als teus clients, i fins i tot, presentacions en diferents formats.

Podràs treballar amb nosaltres per aconseguir el resultat esperat, o qui sap, potser, coneixeràs una altra visió totalment diferent, però més funcional i millor estructurada, que trencarà els teus esquemes inicials.

Deixa't assessorar per nosaltres, no et penediràs!

disseny atractiu i eficient
Disseny atractiu i eficient

DISSENY ATRACTIU I EFICIENT

EXPERTS EN DISSENY WEB

Cada client que formi part d’AMCODESIGN, disposarà del seu lloc web amb tots els requisits indispensables per què el seu negoci online o offline avanci de manera progressiva fins a l'èxit.

T'oferim i donarem totes les opcions i eines que necessites en el moment actual, ni més ni menys. Els dissenys que fem són tots ampliables i modulars.

SUPORT I MANTENIMENT

WhatsApp · Telèfon

suport

DOMINI I HOSTING

T'assessorem prèviament

domini

SEGURETAT SSL

Màxima seguretat

seguretat ssl

100% AUTOADMINISTRABLE

Pàgines web i Apps per a mòbil

autoadministrable

ACTUALITZACIONS

El teu negoci optimitzat

actualitzacions

POLÍTIQUES RGPD

Redacció de textos legals

polítiques rgpd

CRM INTEGRAL PER A COMERÇOS ELECTRÒNICS

UNA INTEGRACIÓ TOTAL


Integrem completament la teva botiga online a la facturació i comptabilitat del teu negoci. També, si disposes de botiga física, et muntem tot el necessari perquè portis a terme totes les vendes. A través del mateix programari, podràs comptar amb un POS (Terminal Punt de Venda) vinculat. Tot això, sense haver de fer una gran inversió en equips informàtics, només necessitaràs una tablet, una impressora de tiquets, una caixa registradora i un lector de codi de barres. Si tens nocions o coneixements en facturació i comptabilitat, podràs minimitzar els costos de gestió.

Demana informació, i resoldrem tots els teus dubtes o preguntes!

integració comerç electrònic
punts clau web professional
Punts clau

PUNTS CLAU PER UNA WEB PROFESSIONAL, RÀPIDA I FUNCIONAL

PROGRAMACIÓ I DISSENY WEB

Els nostres experts sempre treballen amb la mateixa base, que es considera bàsica per tots els dissenys web. La seguretat és importantíssima, per posar un exemple, instal·lar sempre el certificat SSL. No treballem amb servidors compartits, invertim molts diners a tenir el nostre propi servidor. Inicialment, ja comencem incorporant posicionament orgànic amb paraules clau.

SEGURETAT

✔ Certificat SSL
✔ Polítiques RGPD
✔ Llicències i actualitzacions

seguretat

VELOCITAT

✔ Servidor propi
✔ Contingut optimitzat
✔ En tots els dispositius

velocitat

SEO

✔ Paraules clau o «keywords»
✔ Avisos a l'acció
✔ Indexació de urls

seo

SEM

✔ Registre d'usuari
✔ Google My Business
✔ Opinions verificades

sem
wordpress

WordPress

joomla

Joomla

woocommerce

WooCommerce

phocacart

PhocaCart

virtuemart

Virtuemart

delsol

Delsol

odoo

Odoo

demanar pressupost

SOL·LICITA'NS UN PRESSUPOST


Explica'ns quin projecte tens present i t'enviarem oferta econòmica, o si, per altra banda, tens el teu negoci web creat i tens problemes, contacta amb nosaltres i et donarem la solució que necessites per poder solucionar-lo. Tenim experiència arreglant llocs web totalment trencats.

Som la teva millor solució!

Horari d'atenció al client:

09:00 a 14:00 h de dilluns a divendres

15:00 a 21:00 h de dilluns a divendres

© 2024 Amcodesign. Tots els drets reservats.